14 Eki 2008

MERHABA, TEŞEKKÜR VE SEVGİLER


Herkese yeniden merhaba. Çok ara verdim ve blogumu, sizlerle olmayı o kadar özledim ki anlatamam. Her gün sayıklıyorum; "of blogumla ilgilenemedim.. blogumu özledim" diye. Ama bu arada olup bitenler sebebiyle hem moralimiz çok bozuktu, hem de zaman sıkıntısı yaşadık. Bayramda kızkardeşim sevgili "Has" (ona böyle hitap etmeme çok kızıyo, ama benim hoşuma gidiyo) geliyor diye birkaç günlüğüne annemde kalacaktık. Gittiğimiz akşam maalesef hepimizi çok üzen bir olay yaşadık. Sevgili oğlum annemin evindeki merdivenden düştü. Hatta yuvarlandı. Fiziksel olarak hiçbir şeyi yoktu çok şükür ama çok korktuğu için bayağı ağladı canım oğlum. Bayram öncesinde moralimiz o kadar bozuldu ki, kaç gün etkisinden kurtulamadık. Onun ardına bir de bağırsak enfeksiyonu geçirdi ve halan ishal. Ama güzel haber bu arada iki tane dişimizde tam olarak çıktı:)) benim gibi küçük bebeği olan tüm annelere en önemli tavsiyem; lütfen çocuğunuzu hiç yalnız bırakmayın. Bırakın evde ki tüm işler beklesin, hiç önemli değil. Emeklemek, yürümek derken daha dün beşiklerinde yatan bebişler birden öyle bir hareketleniyorlar ki anlatamam.
Tabii bir de blogumda büyük bir sorun yaşandı bu arada. Bilgisayarcı arkadaşın dediğine göre bloguma eklediğim ziyaretçi sayacı blogda sorun yaratmış. Bu sayaçların sorunsuz olanını bulmama yardım eden olursa sevinirim. Yokluğumda, uzun bir ara vermiş olmama rağmen ve sorunlu siteme yine de uğramayı ihmal etmeyen bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
Üzüntüyü ve sorunlu ziyaretçi sayaçlarını bir yana bırakırsak:)) yine en kısa zamanda güzel tariflerle buluşmak dileğiyle. sevgiler.
not: Oğluma her baktığınızda bir "maaşallah" derseniz çok sevinirim.

5 yorum:

ceyt dedi ki...

baharcım çok geçmiş olsun canım.güzel bebişini Allah korumuş.benim oğlum da evimdeki merdivenden sürekli düşüyordu.kaç kere düştü saymadım.her seferinde de ya alnı ya çenesi ya da ağzı kanayıp şişiyordu.oğlum şimdi 21 aylık.yine de o merdiven onun için çok tehlikeli.ben her işimi bırakıp sırf onunla ilgileniyorum.ne yapayım oğlumdan önemli değil hiç bişey.
demek sitende problem varmış.bende girmeye çalışıpta giremediğim ve sayfa kapandığı için üzülüyordum.neyseki düzelmiş.tekrar geçmiş olsun canım.
öpüyorum bebişi de seni de.
sevgiler...

yesildomates dedi ki...

canım geçmiş olsun..çok üzüldüm..inş.şuan bir problem yoktur...

oğluşunda çok tatlı maşallah..
öpüyorum..inş.birdaha böyle üzücü şeyler yaşamazsın..
görüşmek üzere...

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Maaşallah, nazar değmesin.. Allah beterinden saklasın, çok geçmiş olsun, bir şeyi olmamasına çok sevindim Bahar'cım.. Bu arada rüyanı çok merak ettim doğrusu :) Ne gördün??

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
http://porselendemlik.com
http://birdemliksohbet.blogspot.com
http://selmahlc.blogcu.com tarafından hazırlanmış olan porselen demlik çay saati için
20.10.2008 -02,11,2008 TARİHLERİ ARASINDA PORSELENDEMLİK ÇAY SAATİ ‘NİN 28 EV SAHİBESİ OLARAK www.tatlikurabiyem.blogspot.com GÖREV YAPACAĞIM
YANİ BEN YAPACAĞIM…
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLERİ KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ. TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK.VE TARİFİNİZE
"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ "
BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI VE BANA YORUM BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM ..
C BOXA BIRAKILAN NOTLAR GÖZDEN KAÇABİLİR LÜTFEN YORUM YAZIN.

SENİ VE BU YORUMU OKUYAN HERKESİ DAVET EDİYORUM

ZİYARET EDİPTE BİZZAT DAVET EDEMEDİĞİM DOSTLARIM LÜTFEN BU YAZIYI NERDE OKURSANIZ SİZDE KATILIN EMİNİM
BU ETKİNLİK SAYESİNDE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ OLUYOR MUTLAKA KATILIMIZI BEKLİYORUM.. ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SELAM VE SEVGİLERİMLE
TARİFLER PAZARTESİNDEN İTİBAREN YAYINLANACAKTIR...
*****************
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara,
Hanımlarla yapılan günlere,
Beş çayına gelen misafirlere,
Her biri birbirinden lezzetli tarifler...

dilek dedi ki...

çok geçmiş olsun arkadaşım.
Allah daha kötü acılar vermesin..
çocuklarla ilgili ufakta olsa kötü hiçbir habere dayanamıyorum.
inan çok üzüldüm.
Allah korumuş,
kendine iyi bak öptüm