20 Ara 2009

BAŞLIĞI BULUNAMAYAN YAZI

Uzun ama çok uzun bir zaman diliminden sonra tekrar merhaba! Biliyorum ki bazılarınız bana çok kızgın, bazılarınız ise kırgın. Ama her şeyden önce görüşemediğimiz bu uzun zaman içinde merak ve ilgilerini benden esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler. İnsan bazen çok şeyleri başarmak istiyor ancak aksilikler çıkabiliyor. Ben geçtiğimiz mayıs ayında güzel bir etkinlikle bir araya gelelim ve hoş paylaşımlar yaşansın istedim. Tereddütle başladığım etkinliği sizlerin yoğun ilgisi öyle güzel bir hale getirdi ki; ben bile şaşırdım. Daha sonra katılım süremiz sona erdi ve biribirimize hediyelerimizi göndermeye başladık. Herkes şunu çok iyi biliyor ki; katılımcı bütün arkadaşlarla ayrı ayrı ilgilendim. Bazen tek bir arkadaşıma ulaşmak için bile bütün günümü harcadığım oldu. Neyse bu kısmını fazla uzatmak istemiyorum. Birçok arkadaşım hiçbir sorun yaşanmadan hediyelerini gidecekleri yere ulaştırdılar ve hediyelerini de aldılar. Maalesef bir iki arkadaşta sorun çıktı. Onlar bana mail ve yorum yollayarak bu sorunlarını sık sık dile getirdiler. Ancak benim o sıralarda çok başka sorunlar yaşamam sebebiyle ben kimi zaman ilgilendim, kimi zaman da ilgilenemedim. Siz bana bu konuda nezaket kuralları çerçevesinde her ne derseniz her şey kabulümdür. Ancak o zamandan bu zamana kadar neden bloğa giremediğimi ve yaşadığım aksaklıkları burda yazmak istemiyorum. Şu çok iyi bilinsin isterim ki; burada sizlerle olmak benim hayatımda yaşadığım en büyük keyiflerden biriydi. Halan da öyle. Bundan sonra Allah izin verirse artık buradayım, söylemek istediğiniz her şey için ..
Ben ne olursa olsun daha ilgili davranmak zorundaydım, bu kabulümdür. Ancak bazı arkadaşlarım beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Yaz döneminde blogda olamamama rağmen yine de hediyesi eline ulaşmayan bir arkadaş için gönderecek olan kişiye mail attığımda bana; "bir süre daha yollayamayacağını, işlerinin çok olduğunu, hem onun da hediyesinin gelmediğini.."söylemiş cevabında. Ben şimdi şunu soruyorum; tamam ben ev sahibi olarak hatalı davrandım ve gerçek bir ihmalde bulundum. Ancak insanız ve başımıza nelerin geleceğini bilemiyoruz. Benim için burda olmak çok önemli ama ya onun önüne geçecek kadar daha önemli bir şeyler yaşadıysam; mesela sağlığım gibi..Ben burda bazı sebeplerden dolayı bulunamasam da yine de katılımcı olan herkes belli bir titizliği göstermek zorunda değil mi?Bana da hediyem gelmedi ben niye göndereyim demek ne demek? Sen kendi üstüne düşeni yap ve gönder. sana gönderilmemesi karşı tarafın ayıbı.
Şimdi dediğim gibi artık buıradayım. Çok şükür sorunlar halloldu ve rahat bir şekilde bu olayı geç de olsa noktalayacağım. Etkinlikle ilgili her ne sıkıntısı olan, hediyesi gelmeyen ya da kendi hediyesini gönderemeyen bütün arkadaşlarım bana yorum bırakabilir. Muhakkak kendilerine cevap verilecektir.
Bütün bu yazdıklarım sonucunda öncesinde ve sonrasında benden anlayışlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yakında görüşemek dileğiyle, sevgiler.

19 yorum:

Ferkay dedi ki...

canım benim bir sorunum olmadı.
ilgin için teşekkür ederim.
Sevgiler..

mutfaktakizaman dedi ki...

Hosgeldin canim...

Ben her ne kadar bu etkinligin disinda olsamda biriki bisey yazmak istedim.
Bazi aksakliklar elbette olabilir ama bunlari buyutmemek gerekir hayat tam anlamiyla tikir tikir yurumuyor bu yuzden sorun yasayan arkadaslarin biraz hosgoruyle bakmalarini rica ediyorum...

sevgilerimle..

Pembe Tatlar dedi ki...

Merhaba baharcığımm...

Hoşgeldin öncelikle...
YAzını son noktasına kadar okudum ..
İşin içerisinde sağlık olduktan sonra akan sular durur..
Ben bu etkinlikte yoktum inasanız hepimizin hataları olabailir buna hoşgörüyle yaklaşmakta bir erdemlik umarım herşey yoluna girer canım sevgiyle kal...

akasyakokusu dedi ki...

AAA:) Kız seni unutmuşum ben...
Ortalarda görünmeyince farketmemişim demekki..
Akasyacığım diyen dillerini seveyim canım..
Yazdıklarını harfiharfine okudum canım...Burda olamayınca merak ediliyoruz elbette geçerli sebebi varsa yazıyoruz anlayış bekliyoruz..
Hediyelere gelince ben üstüme düşeni yaptım hediyemide taa ozaman aldım....Sorunu olan arkadaşlardan elbette hoşgörü beklenir..Umarım hepside hallolmuştur tekrar hoşgeldin..

Şehnaz dedi ki...

CANIM MERHABALAR,HAKİKATEN BAYAĞI UZUN BİR ZAMAN OLMUŞ....TEKRAR BULUŞTUĞUMUZA ÇOK SEVİNDİM....İNSAN HAYARTINDAKİ EN ÖNEMLİ ŞEY SAĞLIK CANIM...ONDAN SONRASI TEFERRUAT....HİÇBİRŞEYİ AKLINA TAKMA...ARAMIZDA OL YETER...SEVGİLER CANIM..

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Hoşgeldin Bahar'cım, dönmene çok sevindim.. Zor günlerin geride kalıp sağlığına kavuşmana da öyle.. Hepimiz insanız, hiçbirimiz hayatı istediği gibi yönlendiremiyor ki.. Hiç hesapta olmayan şeyler karşımıza çıkabiliyor.. Hayat bu, yarın ne olacağı belli mi? Lütfen canını sıkma, sen çok hoş bir etkinlik düzenledin.. Önemli olan bu :)

mandalincikmazi dedi ki...

Merhabalar Baharcım,
öncelikle çok geçmiş olsun canım ve hoşgeldin :))
Bana mail atmışsın ayrıca bloguma gelerekte not bırakmışsın .. Teşekkür ederim.
Etkinliğin üzerinde aylar geçti ben unuttum bile ...
Ayrıca senin elinden geleni ve fazlasını yaptığından eminim o yüzden için rahat olsun hediye önemli değil göndermeyen arkadaşın canıda sağolsun belki onunda önemli bi sıkıntısı vardır yeter ki dostluklar bozulmasın hiç bir kızgınlığım ve kırgınlığım yok ... Alakan için teşekkür ederim madem bundan sonra burdasın sık sık bloguna uğrar senide beklerimm..
İzmir'den kocaman sevgileri gönderiyorum sana ....

Unknown dedi ki...

Canım benim sen çok güzel bir etkinlik başlattın,hiç üzülme...Benim hediyem geldi ve kendisine teşekkür ettim.Ama beni gönnderimde sorun çıktı ve paket geri geldi...Yeni eve taşındım,adresi kaybettim.Bilgisayarım bozuldu ve yenisini 2 ay oldu alalı. Uzunca bir zaman blogda yoktum,annemin sağlığınedeniyle.
Eğer adresi tekrar gönderebilirsen kendisine ulaştırırım.Paket olduğu gibi duruyor.
Bu nedenle senden ve arkadaşımdan özür dilerim.Sevgiler

Hansa dedi ki...

Meraba Baharcım;
Evet hediyem gecikti Yasemin'e benim .Ama benimde gayet geçerli bi mazeretim vardı ve Yasemin hnm.la bunu defalarca telefonlaşıp , tel.de mail yoluyla ve yorumlaşarak hallettik ona mazeretimi açıkladığımda anlayış gösterdi.Yolladğım hedieyi resimle ve nazik bir uslupla yayınlayarak sorunu unuttuğunu belirtti.

İnsan olan heryerde aksaklık olur.
bende üzerime düşen özürü burdan diliyorum.

Sana da her ne yaşadıysan çok geçmiş olsun.

Sevgilerimle...

Gonca dedi ki...

Bahar, tekrar hoşgeldin çok uzun zaman oldu gerçekten merak etmiştim, neyseki burdasın:)Ben de yaptğığın bu etkinlik sayesinde çok cici hediyeler aldım ve bir problem olmadı canım.

hdidem95 dedi ki...

baharcım hoşgeldin canım benim hediyemde geldi gönderildiğine dairde sayfamda yazım var sanırım temmuz filandı geldiği ilgin için tşk ediyorum canım ayrıca sen kendini üzme olur böyle şeyler bitanem ama fazla uzak kalma özledik seni kocaman öptüm sevgiler

Unknown dedi ki...

Tamam Bahar'cım adresi bekliyorum.Aksilikler olabilir,istemeden oluyor bazen...Anlayışın için teşekkür ederim,sevgiler

sophie'nin dünyası dedi ki...

yorum için teşekkürler,cevabı kendi sayfamda.ayrıca yaka iğneniz özenle dolabınıza koyulur yarın.sevgiler :P

hdidem95 dedi ki...

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

Ferkay dedi ki...

Baharcım yeni yılın sana ve sevdiklerine sağlık mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim canım.
Sevgiler..

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Mutlu yıllar Bahar'cım.. Sağlık, huzur ve mutluluk eksik olmasın.. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Merhaba Bahar,Böyle aksilikler yaşanabilir canını sıkma,benimde pc bozulduğu ve başka nedenlerden dolayı bazen bloğumuzu yada işlerimizi ihmal etme durumu olabiliyor ki senin nedenin sağlık,geçmiş olsun.
Yeni yılda bütün güzelliklerin yanında olmasını dilerim...

Sevgiyle.

Limonlu Kek dedi ki...

Sevgili Bahar, yazını şimdi okudum ve Allah Allah ne kadar farklı düşünen insanlar var dedim kendi kendime.Ama bunu kendine sorun etme lütfen, böyle güzel bir etkinliğin bu derece karalanması hoş değil. Sonuçta amaç karşılıklı hediyeleşmek, yoksa herkes kendi beğendiği bir hediyeyi kendine alsaydı değil mi? Bu arada yeni yılını da en içten dileklerimle kutluyorum, umarım çok güzel bir yıl olur. Sevgiler...

saliha sağdıç dedi ki...

bloğumda sizin için birşey var :)

sevgilerle..